Stuur document in

De Uitgeverij Jonge Historici publiceert scripties en grote werkstukken van geschiedenisstudenten en net afgestudeerden zodat deze niet vergeten worden maar juist de aandacht krijgen die ze verdienen.

Daarnaast schrijf je bij ons een mooie publicatie op je naam bij een landelijk platform en help je mee historisch wetenschappelijk werk kosteloos beschikbaar te stellen aan een grote groep geïnteresseerden. Je kunt hier de tientallen scripties bekijken die we al gepubliceerd hebben.

Bovendien schrijf je in samenwerking met een redacteur een longread, een populairwetenschappelijk artikel op basis van je scriptie (max. 2000 woorden) waarin je een bijzonder, aansprekend en concreet onderdeel van je scriptie uitlicht. Zo doe je ook waardevolle ervaring op met schrijven voor een breder publiek. Voorbeelden? Kijk hier voor de laatst verschenen longreads. Omdat we je in een zo vroeg mogelijk stadium willen helpen met het schrijven hiervan, vragen we je in het formulier hieronder om alvast een opzet in te leveren.

Overtuigd? Stuur dan je stuk in middels onderstaand formulier! Je krijgt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en binnen enkele lezen twee redacteuren het om te kijken of het geschikt is voor publicatie. Bij een groen licht ga je daarna samen met een redacteur aan de slag om je scriptie of paper te perfectioneren en de longread te schrijven.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons even een berichtje te sturen via uitgeverij@jongehistorici.nl of bekijk deze infograph over het redactieproces!

N.B. Onderstaand formulier accepteert alleen bestanden in .doc of .docx vorm.

Stuur Document In

Klik hier voor meer informatie over verwijzen naar een van onze publicaties. Tevens vindt u hier onze voorwaarden & disclaimer.

 

Nieuwsbrief

Back to Top