Athenaeum Boekhandel

Sinds september 2020 heeft Stichting Jonge Historici een partnerprogramma met Athenaeum Boekhandel. Dit betekent dat wij bij onze boekbesprekingen gebruik maken van affiliate links die doorverwijzen naar de webshop van Athenaeum.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij een bedrijf (in dit geval Athenaeum Boekhandel) websites (in dit geval jhsg.nl) beloont voor het doorsturen van klanten. Via affiliate links sturen wij bezoekers die geïnteresseerd zijn in een bepaald boek dat wij op onze website bespreken, door naar de website van Athenaeum Boekhandel. Als zij daar een boek aanschaffen, dan ontvangen wij daarvoor een commissie van tien procent. De bezoeker kost dit dus niets extra en het levert onze stichting iets op.

Waarom wij affiliate marketing gebruiken

Stichting Jonge Historici wordt volledig gerund door vrijwilligers, maar het onderhouden en beveiligen van jhsg.nl kost geld. Om de continuïteit van onze stichting te waarborgen willen we niet enkel van donaties afhankelijk zijn en we willen onze lezers ook niet lastigvallen met grote advertentieblokken. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een manier van marketing die aansluit bij ons platform. Via een affiliate link naar Athenaeum steunen de bezoekers (mochten zij het betreffende boek waar ze geïnteresseerd in zijn uiteindelijk aanschaffen) onze stichting, maar ook de prachtige onafhankelijke boekwinkels van Athenaeum.

Steun

Dus steun Stichting Jonge Historici en koop je boeken via deze link!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven