Call for papers: Vijandbeelden in de geschiedenis

Gezocht: papers over vijandbeelden in de geschiedenis!

Al enige tijd biedt Jonge Historici een podium voor aanstormende historici door scripties online te publiceren. Er worden echter niet alleen een heleboel mooie scripties, maar er worden ook een hoop goede papers geschreven door geschiedenisstudenten.
Om ook deze papers niet verloren te laten gaan, publiceert Jonge Historici sinds kort ook bundels waarin een aantal papers rondom een thema gezamenlijk gepubliceerd worden. Zo is onze eerste bundel ‘Historische debuten. Primeurs en eerste keren in de geschiedenis’ reeds enkele weken op onze website te bewonderen.

Voor de twee bundel zijn we opzoek naar papers rondom een heel ander thema: vijandbeelden.

Heb jij een paper geschreven over representatie van ‘de ander’ of vijandbeelden in de geschiedenis, bijvoorbeeld over anticommunistische propaganda tijdens de Koude Oorlog of Germaanse barbaren door Romeinse ogen?

Stuur je stuk dan voor 4 oktober op naar uitgeverij@jongehistorici.nl. Er is geen bepaald cijfer nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Als jouw paper wordt geselecteerd, krijg je professionele feedback van een van onze redacteuren en zet je een publicatie op jouw naam.

Berichten gemaakt 1240

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven