Call for Papers: Historische debuten

Gezocht: papers over historische debuten!

Al enige tijd biedt Jonge Historici een podium voor aanstormende historici door scripties online te publiceren. Er worden echter niet alleen een heleboel mooie scripties, maar er worden ook een hoop goede papers geschreven door geschiedenisstudenten.
Om ook deze papers niet verloren te laten gaan, wil Uitgeverij Jonge Historici vanaf nu ook papers gaan publiceren. Dit gaan wij doen door de beste papers rondom een bepaald thema te bundelen en samen uit te geven.

Om deze nieuwe publicaties in te luiden is het toepasselijke thema van de eerste bundel: Eerste keren in de geschiedenis. Debuten in het groot en klein. 

Heb jij een paper geschreven over primeurs in de geschiedenis, bijvoorbeeld de eerste keer dat koningin Wilhelmina een voetbalwedstrijd bezocht of het debuut van president Roosevelt op de radio? Stuur je stuk dan voor 26 januari op naar uitgeverij@jongehistorici.nl. Er is geen bepaald cijfer nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Als jouw paper wordt geselecteerd, krijg je professionele feedback van een van onze redacteuren en zet je een publicatie op jouw naam.

Berichten gemaakt 1236

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven