Doe mee

Schrijven

Heb jij net een goed essay voor je studie geschreven en wil je niet dat je docent de enige is die het leest? Of heb je een idee voor een opiniestuk, een historische beschouwing of heb je een uitspraak in de media gezien die in historisch opzicht kant noch wal raakt? Stuur ons je (idee voor een) tekst en wie weet publiceren wij je bijdrage! Nog geen concreet idee, maar wel een onderwerp dat je nauw aan het hart ligt? Laat het ons weten!

Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die goede ideeën hebben!

Hier vind je meer info.

Spreken

Onze stichting wordt regelmatig benaderd door partners en organisaties die een jonge historicus zoeken om te spreken tijdens een evenement of programma. Lijkt het jou tof om je historische kennis op een aantrekkelijke wijze te delen met een breder publiek?

Hier vind je meer info.

Samenwerken

Jonge Historici biedt graag advies op het gebied van organisatie of inhoudelijke invulling van evenementen en projecten. Aanstormende historici hebben immers veel te bieden! Dus als je behoefte hebt aan de frisse blik van een jonge expert, gaan wij actief in ons netwerk op zoek naar de aanstormende historicus die het best bij je past. Ook zijn wij als stichting altijd beschikbaar voor het uitwerken van duurzame samenwerkingsverbanden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je meer informatie over samenwerken met Jonge Historici.

Doneren

Dankzij de gulle giften van onze Vrienden hebben wij de afgelopen zes jaar vele jonge talenten een podium kunnen bieden. Wij hopen hier ook het komende jaar mee door te gaan.

Hier vind je meer info. Je kunt ook contact opnemen via op info@jongehistorici.nl

Alle steun is welkom. Bij voorbaat hartelijk dank!

Vrienden van Jonge Historici

Aangezien Stichting Jonge Historici een stichting zonder verdienmodel is met enkel enthousiaste vrijwilligers zijn wij afhankelijk van de steun van anderen. Als vriend van Jonge Historici doe je een eenmalige gift per jaar en krijg je gratis toegang tot onze evenementen en steun je onze stichting Jonge Historici. Zo kunnen wij doorgaan met het bieden van een podium aan jonge historici, het organiseren van interessante evenementen en het publiceren van diverse stukken. Word daarom vriend van Jonge Historici!

Hier vind je meer info. Je kunt ook contact opnemen via op secretaris@jongehistorici.nl

Vacatures

Stichting Jonge Historici is een vrijwilligerscollectief van zo’n twintig jonge historici en wordt binnen ons vakgebied op de voet gevolgd. De meesten van ons studeren of zijn onlangs afgestudeerd in geschiedenis, of in een ander verwant vakgebied. De jonge historici zijn verspreid door heel Nederland. Onze gemene delers: historische interesse, liefde voor mooie verhalen, een gezellige en sociale persoonlijkheid en een ambitie om jonge historici op een podium te zetten.

Wil jij ervaring opdoen met redactiewerk, het organiseren van projecten en evenementen, of het functioneren in een bestuur? Of ben jij op zoek naar manieren om je netwerk te vergroten?

Hier vind je meer info. En kijk ook eens op onze vacature-pagina op LinkedIn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven