Doneren

Steun Stichting Jonge Historici

Geschiedenis verbindt ons allemaal. Het geeft inzicht in het verleden en helpt ons beter te begrijpen hoe onze wereld zich heeft ontwikkeld.

Als jonge historicus is het niet altijd makkelijk om een voet tussen de deur te krijgen van de professionele sector. Stichting Jonge Historici zet zich in voor het behoud en de verspreiding van historische kennis voor en door jonge historici. We bieden een podium aan jong historisch talent, organiseren relevante evenementen en verkiezen ieder jaar een jonge historicus van het jaar die de kans krijgt om samen met de stichting een project op te zetten. We kunnen dit niet zonder de financiële steun van onze partners, Vrienden en donateurs. Stichting Jonge Historici wordt bestuurd en gedraaid door een enthousiast team van vrijwilligers, allen jonge historici, zowel beginnend werkend als studerend. Uw bijdrage komt toe aan het behoud van onze stichting, zodat we een podium kunnen blijven bieden aan jonge historici.

Fiscale voordelen

De stichting beschikt over een culturele ANBI-status. Dat betekent dat uw schenking vrijgesteld is van belasting en aftrekbaar is van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wilt u meer informatie of doet u liever een materiële donatie (boeken, kaartjes voor tentoonstellingen, etc.) die wij aan onze hardwerkende vrijwilligers kunnen geven? Neem gerust contact met ons op via secretaris@jongehistorici.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom.

Doneer

Toch liever op een andere manier doneren? Neem contact op met secretaris@jongehistorici.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven