Geschiedenis NU – webinars

Als jonge historicus kan het best lastig zijn om een plek te vinden waar je al je verworven theoretische kennis en historische vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Om je hierbij te helpen organiseert Stichting Jonge Historici in 2021 Geschiedenis NU: een reeks webinars, waarin we praktische toepassingen van de opleiding geschiedenis bekijken en tips geven om met je geschiedenisdiploma aan de slag te gaan.

24 juni: Historische onderneming

De tweede webinar staat helemaal in het teken van het opzetten van een eigen historische onderneming. Want naast de vele posities bij organisaties, zijn er ook historici voor zichzelf begonnen. Als zzp’er in de culturele sector bijvoorbeeld of als adviseur bij instellingen. Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een eigen onderneming? En hoe je je netwerk zo goed mogelijk kan aanspreken?

22 april: Promoveren – Wat nu?

Wil jij gaan promoveren of ben je net begonnen aan je promotietraject? Op 22 april organiseerde Jonge Historici de eerste webinar voor de reeks Geschiedenis NU. Deze stond in het teken van promoveren. Vier promovendi deelden hun ervaringen met betrekking tot het verrichten van promotieonderzoek. Hieronder vind je hun praktische tips!

Lees hier de samenvatting van de webinar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven