Holland Historisch Tijdschrift

Sinds 2021 heeft Jonge Historici een samenwerkingsverband met Holland Historisch Tijdschrift. Door haar enthousiasme slaagt de redactie van Holland er met ieder nummer in om een breed publiek mee te nemen in de historische actualiteit van het gewest Holland. Met onder andere academische stukken, journalistieke bijdragen en recensies heeft Holland altijd een verfrissend en veelzijdig aanbod van zowel regionale als internationale historische perspectieven.

Jonge Historici en Holland werken hoofdzakelijk op twee fronten samen: promotie en donaties.

Promotie:

Op de sociale media van Jonge Historici verschijnt eens in de zoveel tijd een bericht over Holland. Net zoals Jonge Historici zet Holland zich namelijk actief in om aanstormende historici een podium te bieden. Hier vestigen we graag de aandacht op twee initiatieven van Holland om dit te bereiken.

· De Holland scriptieprijs: om te voorkomen dat uitstekend geschiedkundig onderzoek door studenten in de lade belandt, reikt Holland sinds 2007 jaarlijks een eigen scriptieprijs uit. Ben jij of ken jij een bachelor- of masterstudent met een originele en toegankelijk geschreven scriptie over de geschiedenis van Noord- of Zuid-Holland? Volg dan deze link voor meer informatie over de Holland scriptieprijs.
· De ‘jonge historici’ column: in het vierde nummer van iedere jaargang reserveert Holland ruimte voor een column van max. 500 woorden over een Hollands geschiedkundig onderwerp. Deze column is speciaal bedoeld voor een aanstormend historicus! Volg de sociale media van Jonge Historici om op de hoogte te blijven over deze unieke kans om een geschreven stuk te publiceren in een tijdschrift met een breed bereik.

Donaties:

Vaste donateurs (abonnees) van Holland ontvangen vier keer per jaar een kopie van het tijdschrift thuis. Speciaal voor volgers van Jonge Historici hanteert Holland een gereduceerd tarief. Dit tarief geldt wanneer je kiest voor het abonnementstype ‘Jonge Historici-leden’.

Als onderdeel van onze samenwerking ontvangt Jonge Historici van Holland een kleine promotiebonus voor ieder ‘Jonge Historici-abonnement’. Kortom, dit is een win-win-win situatie: jij ontvangt tegen een gereduceerd tarief vier keer per jaar een rijk geïllustreerd historisch tijdschrift en je steunt zowel Holland als Jonge Historici!

Via deze link kom je bij de abonnements- en donatiemogelijkheden van Holland.


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven