Jonge Historici is jarig!

In 2016 bestaat Jonge Historici 5 jaar. Achter ons liggen 5 jaren waarin we zowel online als tijdens onze activiteiten al vele jonge vakgenoten een podium hebben gegeven. Ook de digitale bundels die door de Uitgeverij zijn gepubliceerd, kunnen tot deze hoogtepunten gerekend worden.

Een gedrukte bundel

Ter ere van dit jubileum brengt Jonge Historici deze mei een gedrukte bundel uit. Al onze activiteiten van de afgelopen jaren komen samen in deze bundel: onze evenementen, de goed lopende en drukbezochte website en natuurlijk onze eigen Uitgeverij, die al vele excellente scripties een groot publiek gaf.

Longreads, reportages, recensies, columns, bijdragen van onze buitenlandcorrespondenten: wij hebben de meest spraakmakende en best gelezen stukken voor deze lustrumbundel geselecteerd. Het voorwoord van de bundel wordt geschreven door niemand minder dan prof. Beatrice de Graaf, lid van ons eigen Comité van Aanbeveling.

Reserveren

Wilt u ook een exemplaar van deze eenmalige uitgave ontvangen, voor een speciale prijs? Het is mogelijk om de bundel alvast te bestellen voor maar €7,50. Reserveren is mogelijk door, met vermelding van uw naam en adresgegevens een e-mail te sturen naar info@jongehistorici.nl.

Vriend worden

In de afgelopen vijf jaar is er niet alleen veel gerealiseerd door de inzet van de vele vrijwilligers en dankzij diverse fondsen maar bovenal door de gulle giften van onze Vrienden. Door de donaties van de mensen die onze organisatie warm hart toedragen, kunnen wij ons belangrijkste doel realiseren: jonge historici een podium bieden. Voor slechts €20 verbindt u zich een jaar aan onze stichting. Wij doen niet aan automatische incasso, u zit dus nergens aan vast. Als vriend ontvangt u de lustrumbundel gratis. U ontvangt als vriend exclusieve uitnodigingen voor onze jonghistorische evenementen. Daarnaast houden wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze nieuwste evenementen, publicaties en columns. Klik hier om vriend te worden.


logotekst_groot

 

 

Berichten gemaakt 1247

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven