Bestuur

Wie is wie bij Stichting Jonge Historici?

Ivo Kostons – Voorzitter studeert Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Ivo volgde eerst een jaar de Lerarenopleiding Geschiedenis, wat hij een erg mooi vak vond, maar zijn hart lag toch bij wetenschappelijk onderzoek. Hij werkt bij de Young Academy Leiden als student-assistent en heeft in 2020 stage gelopen bij Defensie. Als penningmeester van JH hoopt Ivo dat de stichting op een financieel verantwoordelijke manier steeds beter haar missie uit kan voeren.
Joni Peek – Penningmeester & Secretaris is verantwoordelijk voor het onderhouden van de financiën en het notuleren tijdens de vergaderingen van het bestuur. Ze volgt de master Geschiedenis van Politiek en Maatschappij aan de Universiteit Utrecht. Verder houdt ze van wandelen, borrelen met vrienden en true crime documentaires.
Myrthe Bleeker – Evenementen heeft haar BA Geschiedenis aan de VU behaald en zit nu in de afrondende fase van haar MA Publieksgeschiedenis aan de UvA. Haar grote passie ligt bij de archiefsector en ze is nu al enkele jaren verbonden aan het Alle Amsterdamse Akten project bij het Stadsarchief Amsterdam
Leen Bokken – Communicatie en Sociale Media behaalde haar master in de geschiedenis van de oudheid aan de KU Leuven en begint in het academiejaar 2021-2022 aan de master sociale en culturele antropologie aan dezelfde universiteit. Haar academische interesses liggen voornamelijk bij sociaal-economische ontwikkelingen en minderheden in de maatschappij.
Jilt Jorritsma – Hoofdredacteur studeerde Geschiedenis en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is promovendus aan de Open Universiteit, waar hij onderzoek doet naar de rol die het verleden speelt in klimatologische toekomstverbeeldingen. In mei 2021 verschijnt zijn debuutroman Was bij Uitgeverij Lebowksi. In 2018 won hij de Joost Zwagerman Essayprijs, en in 2016 de Nexus Essayprijs.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven