Presentatie lustrumbundel!

In 2016 bestaat Jonge Historici 5 jaar. Ter ere van dit jubileum presenteert Jonge Historici op 20 mei een lustrumbundel. Al onze activiteiten van de afgelopen jaren komen samen in deze bundel: onze evenementen, de goed lopende en drukbezochte website en natuurlijk onze eigen Uitgeverij, die al vele excellente scripties een groot publiek gaf.

Longreads, reportages, recensies, columns, bijdragen van onze buitenlandcorrespondenten: wij hebben de meest spraakmakende en best gelezen stukken voor deze lustrumbundel geselecteerd. Het voorwoord van de bundel is geschreven door niemand minder dan prof. Beatrice de Graaf, lid van ons eigen Comité van Aanbeveling.

Programma:

Geerten Waling, oprichter van Jonge Historici, en Liang de Beer, voorzitter van Jonge Historici, zullen een woord wijden aan het verleden, het heden en de toekomst van Jonge Historici. Jonge Historica Maddie van Leenders zal haar column ‘Gewone mensen, ongewone ontdekkingen‘, die is opgenomen in de bundel, voorlezen. Afsluitend zal Geerten Waling het eerste exemplaar van de lustrumbundel in ontvangst nemen. Na het officiële gedeelte is er een borrel en mogelijkheid tot het kopen van een bundel.

Kan je niet aanwezig zijn op de presentatie, maar wil je toch graag een bundel ontvangen? Het is mogelijk om de bundel te bestellen voor maar €7,50. Reserveren is mogelijk door, met vermelding van je naam en adresgegevens een e-mail te sturen naar info@jongehistorici.nl.

Locatie:

Café ´t Smalle, Egelantiersgracht 12, 1015 RL Amsterdam

Tijd:

Inloop: 20:00 uur
Start programma: 20:30 uur

Aanmelden:

Stuur een mail naar info@jongehistorici.nl, onder de titel ‘Presentatie lustrumbundel’, met vermelding van het aantal mensen waarmee u wilt komen of meld je aan op de evenementenpagina op Facebook.

Berichten gemaakt 1236

Eén gedachte over “Presentatie lustrumbundel!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven