Publiceer je scriptie bij Jonge Historici

Uitgeverij Jonge Historici geeft sinds 2011 Geschiedenisstudenten en afgestudeerden de mogelijkheid hun scriptie te publiceren. We vinden het jammer en onterecht dat de talloze goede scripties en papers die door jullie worden geschreven slechts door één docent en misschien je ouders worden gelezen. Daarom bieden wij jonge historici een podium. Inmiddels hebben we al vele mooie scripties gepubliceerd en studenten begeleid bij hun publicatie.

Deze jonge historici gingen je al voor:

Roelof van IJken (Radboud Universiteit Nijmegen): ‘Ik heb de publicatie bekeken. Het geheel ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Hartelijk dank hiervoor!!’

Mechteld Bous (UU): ‘Dit is echt een heel mooi concept (…) Er werd door mijn begeleider heel professioneel feedback gegeven op mijn scriptie en ook – later – op de bijbehorende longread, waardoor mijn scriptie nu keurig en verzorgd is. Hij staat online en ik ben er heel trots op.’

Hadewijch Zwart (RUG): ‘Het lukt je op een of andere manier heel scherp te zijn in details en tegelijkertijd goed oog te hebben voor de rode draad in het verhaal. (…). Jij gaf me meteen al het gevoel te snappen waar ik met mijn tekst heen wilde en wat ik er zo interessant aan vond en dat vond ik echt heel prettig! Ik merk dat ik bij teksten nu pas begin te snappen hoe het dan wél moet in plaats van hoe het niet moet, dus dankjewel daarvoor.’

Nieuwsgierig geworden? Wij bieden je:

  • Online publicatie van je scriptie, om naar te verwijzen in bijvoorbeeld je cv
  • Een redacteur die je toegewezen krijgt om je scriptie of paper op details te redigeren
  • Een longread van jouw hand op onze website: een leesbaar en pakkend artikel aan de hand van je scriptie of paper dat je in samenwerking met je redacteur schrijft
  • Een groot publiek: Jonge Historici heeft een uitgebreide online aanwezigheid en bestaat bovendien uit historici verspreid door het hele land

Bekijk voor meer informatie over het redactieproces deze infograph of stuur direct zelf een stuk in.

Berichten gemaakt 1241

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven