Samenwerken

Op zoek naar een spreker of moderator voor een evenement? Een expert nodig voor historisch onderzoek? Behoefte aan een historische duiding van de actualiteit? Jonge Historici biedt uitkomst!

Aanstormende historici zijn onder meer breed inzetbaar als dagvoorzitter, deskundige, opiniemaker en spreker. Met hun enthousiasme en frisse blik slagen ze er altijd in om de historische actualiteit te verrijken met nieuwe perspectieven. Ook vertellen aanstormende historici graag over de organisatie Jonge Historici in diverse media.

Jonge Historici is beschikbaar voor:

  • Advies voor historische projecten en evenementen
  • Jonge sprekers
  • Evenementenorganisatie
  • Netwerkpartnerschappen

Als stichting kunnen wij een adviserende rol vervullen in de organisatie of inhoudelijke invulling van evenementen en projecten. Wij gaan actief op zoek naar de jonge historicus die het best bij je past!

Daarnaast hecht Jonge Historici veel waarde aan het opzetten van duurzame samenwerkingsverbanden. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan wederzijdse promotie of aan het verlagen van de drempel voor aanstormende historici om te publiceren. Voor voorbeelden van zulke samenwerkingsverbanden verwijzen we je graag door naar onze overeenkomsten met Tijdschrift voor Geschiedenis en Holland Historisch Tijdschrift.

Wij staan verder altijd open voor vernieuwende initiatieven die bijdragen aan het op de kaart zetten van aanstormende historici. Neem via extern@jongehistorici.nl contact met ons bestuurslid Extern op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven