Samenwerking

Jonge Historici hecht veel waarde aan haar duurzame samenwerkingsverbanden. Onder duurzame samenwerkingsverbanden of partnerschappen verstaan we de wederzijdse overeenkomsten die we aangaan voor de langere termijn. We houden regelmatig contact met onze partners om deze overeenkomsten te evalueren. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen we jonge historici diverse podia bieden en steunen we zowel onze stichting als onze partners!

Een goed samenwerkingsverband is maatwerk. Daarom werken we met veel zorg overeenkomsten uit die aansluiten bij zowel de missie en visie van onze stichting als de behoeften van onze toekomstige partners. Voor voorbeelden van partnerschappen met Jonge Historici verwijzen we graag naar de overeenkomsten die we hebben met Athenaeum Boekhandel, Holland Historisch Tijdschrift, Tijdschrift voor Geschiedenis en EtAlia. Daarnaast hebben we ook partnerschappen met diverse studieverenigingen.

Heb je interesse om partner te worden van Jonge Historici? Neem via extern@jongehistorici.nl contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven