Spreker worden?

Wat bieden wij?
Wij willen jou graag helpen om je expertise breed te kunnen delen. Om dat te bereiken, willen wij de deelnemers aan de sprekersacademie jaarlijks een aantal leuke en vrijblijvende cursussen aanbieden waar je leert jezelf op de kaart te zetten en je je netwerk kunt vergroten. Daarnaast willen wij de mogelijkheid bieden om jou als expert in te zetten voor lezingen en evenementen bij externe partijen.

Wie zoeken wij?
Voor onze sprekersacademie zijn wij op zoek naar aanstormende historici. De criteria om hieraan te voldoen zijn: je hebt een achtergrond in geschiedenis of een aanverwante historische discipline; en je bent nog studerende, recentelijk afgestudeerd of je staat aan het begin van je loopbaan.

Hoe meld je je aan?

Om je aan te melden voor de Jonge Historici sprekersacademie vragen wij je om een formulier in te vullen met wat globale informatie over jezelf en je expertise(s). Het formulier vind je via deze link. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Mail ons ook vooral als je nog vragen hebt via info@jongehistorici.nl. Hopelijk kunnen wij je snel verwelkomen als expert binnen de Jonge Historici sprekersacademie!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven