Sprekersacademie

Ben, ken of zoek jij een talentvolle jonge historicus met interessante expertise(s)? Dan is de Jonge Historici sprekersacademie dé plek voor jou!  

In de lente van 2022 heeft Jonge Historici een langgekoesterde ambitie verwerkelijkt: het opzetten van een sprekersacademie. Onze sprekersacademie bestaat uit een groeiend bestand van jonghistorische experts. 

Het doel van de Jonge Historici sprekersacademie is tweeledig. Enerzijds bieden we onze sprekers ieder jaar workshops aan om hun spreek- en presentatievaardigheden te verbeteren. Deze cursussen geven we vorm in samenspraak met onze sprekers. Anderzijds koppelen we onze sprekers aan externe partijen die op zoek zijn naar jonge historici die hun expertise kunnen delen op een evenement. Regelmatig krijgen we verzoekjes binnen of we iemand kennen die iets kan vertellen of schrijven over een specifiek onderwerp op het snijvlak van geschiedenis en actualiteit. De sprekersacademie is dan ook het ideale platform om ons netwerk van experts te benutten én te vergroten. 

Lijkt het je wat om deel uit te maken van de sprekersacademie? Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldformulier. Ben je op zoek naar een spreker? Klik dan hier voor informatie over hoe wij bemiddelen en over de diverse expertises binnen de sprekersacademie. 

Voor meer informatie kun je ook altijd vrijblijvend een bericht sturen naar info@jongehistorici.nl.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven