Stap op de zeepkist! Feest van de Jonge Historicus

Stap op de zeepkist!

Het grote feest van de jonge historicus – 29 juni

De jonge historicus mag gevierd worden. We nemen onze rol in de wetenschap, de maatschappij en op de arbeidsmarkt. We zien jonge talenten terug in het onderwijs, de politiek, de journalistiek, het bedrijfsleven en ga zo maar door. Vier jezelf mee op donderdag 29 juni en Stap op de zeepkist!

De avond is het einde van de Jonge Historicus van het Jaar verkiezing. Drie jonge historici strijden om de titel Jonge Historicus van het Jaar 2017. Marieke Oprel, Kayleigh Goudsmit en Joyce van Os zullen een pitch geven en in gesprek gaan met de jury, bestaande uit Karwan Fatah-Black (Universiteit Leiden), Thijs Bogers (Vrije Universiteit) en Iris van der Knaap (Bestuur Jonge Historici).

Maar de avond is meer: Harm Kaal (UD, Radboud Universiteit Nijmegen) verzorgt de keynote, jonge promovendi Martje de Vries (Radboud Universiteit) en Miel Groten (Vrije Universiteit) presenteren hun onderzoek in een mini-keynote. Zij zullen vertellen over hoe zij de rol van de jonge historicus zien & meer vertellen over de carrière van een historicus.

Quizmaster, videotovenaar & jonge historicus Daan van Schijndel zorgt dat tussendoor ook de kennis uit de zaal wordt getest.

Presentatie: Eef Stoffels

Praktische info:

Datum: Donderdag 29 juni
Inloop: 19.00
Start programma: 19.30
Einde programma & start netwerkborrel: 22.00
Locatie: Zaalverhuur7, Boothstraat 7, Utrecht
Tickets: €7,50. Meld je aan via deze link.

Berichten gemaakt 1233

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven