Gezocht: Lid Evenemententeam

Wil jij evenementen organiseren die zich focussen op maatschappelijke verbinding van historici? Lijkt het je leuk om samen met andere vrijwilligers evenementen neer te zetten? Stichting Jonge Historici zoekt nieuwe teamleden van hun Evenemententeam! Ervaring is niet vereist.

Wie zijn wij?

Stichting Jonge Historici is gefocust op het behartigen van de belangen van Jonge Historici. Zo organiseren wij elk jaar de Jonge Historicus van het Jaar verkiezing en helpen wij de winnaar een jaar lang hun publiekhistorisch project uit te voeren. Ook organiseren wij door het jaar heen uitjes naar musea en carrière georiënteerde evenementen. Verder publiceert de stichting scripties en papers van studenten die anders in de la zouden belanden.

Wat ga je doen?

Als lid van het Evenemententeam help je mee met het bedenken en uitwerken van evenementen. Van museumbezoeken tot de verkiezing van de Jonge Historicus van het Jaar. We komen maandelijks samen om door te spreken wat de plannen zijn en wat er aan moet gebeuren om die plannen te realiseren. Het Evenemententeam wordt aangestuurd door het Bestuurslid Evenementen van Stichting Jonge Historici. Als je lid bent van het Evenemententeam kun je het volgende verwachten: 

  • Brainstormen over hoe we Jonge Historici bereiken;
  • Draaiboeken voor evenementen opstellen;
  • Meerdere evenementen per jaar waar je meehelpt bij het draaien van het evenement;

Via het Bestuurslid Evenementen contact houden met het bestuur van de stichting. We begrijpen dat het een vrijwillige functie is en dat jij ook druk bezig bent met je studie of baan. De functie is daarom ook zeker niet fulltime. Je zult ongeveer 5 uur per maand bezig zijn met je rol in het Evenemententeam.

Wat bieden wij jou?

  • Een mooie toevoeging op je cv.
  • Jaarlijks een gezellige vrijwilligersborrel vanuit de stichting.
  • Zeer flexibele werktijden (je bepaalt zelf wanneer je werkt) en een leuk team om je netwerk mee uit te breiden.
  • De mogelijkheid om meer te leren over evenementenorganisatie.
  • Voor afgestudeerden: een mooie manier om verbonden te blijven aan het historische veld.

Solliciteren en meer informatie

Enthousiast? Stuur vóór 1 mei je CV en een korte motivatie (maximaal 300 woorden) naar evenementen@jongehistorici.nl t.a.v. Jimmy Diekman (Bestuurslid Evenementen). Ook kun je hier terecht voor vragen. Heb je nog vragen, dan kan je mailen naar hetzelfde mailadres. Let op: de bestuursfunctie is onbezoldigd.

Berichten gemaakt 1251

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven