Winactie! Win een exemplaar van tijdschrift Nexus

Jonge Historici heeft deze maand weer een mooie winactie! Dit keer mogen wij 15 exemplaren weggeven van tijdschrift Nexus.

Over Nexus

In het tijdschrift Nexus, een uitgave van Nexus Instituut, lees je cultuurfilosofische essays met meer diepgang dan je in de weekendbijlages vindt. Op die manier verdiep je je in de traditie van het Europees humanisme.In Nexus 69 geven dertien schrijvers, historici en filosofen hun visie op de vraag of het verleden ons uiteindelijk kennis oplevert, en zo ja welke. Met de Nexus-lezing van Simon Schama en essays van Averil Cameron, Enzo Traverso, Marc Bloch, Marita Mathijsen, Simon Winder, Leonie Gombrich, Jan Brokken, Craig Schuftan, Alexander Waugh, Steven Aschheim, Friedrich Schiller, David Armitage, Jo Guldi en het winnende essay van de Connect-essaywedstrijd.

Het Nexus Instituut bestudeert het Europese cultuurgoed en de samenhang tussen kunst, levensbeschouwing en filosofie. Zo krijgen we inzicht in actuele, cultuurfilosofische vragen en strijden we tegen kleinheid van geest, vervlakking en economisering. Nexus Connect is het jongerenonderdeel van het Nexus Instituut en organiseert meet&greets, (essay)wedstrijden en borrels. Als je lid wordt krijg je het tijdschrift Nexus én kortingen op de Nexus-evenementen.

Meedoen

Wil jij een van de 15 exemplaren winnen? Vul dan dit Google-formulier in. Op 31 mei maken wij de winnaars bekend.

Foto: Harry Mulisch leest Nexus – Joost van den Broek

Berichten gemaakt 1228

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven