Winactie: 3×2 kaartjes voor Barts BoekenClub

Winnen: 3x 2 kaartjes voor Barts BoekenClub op 21 oktober

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Dit keer mogen we jullie blij maken met 3x 2 kaartjes voor Barts BoekenClub op woensdagavond 21 oktober, met o.a. Bas Blokker en Jamal Ouariachi, In het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Ken je Barts BoekenClub nog niet? We kunnen je er van alles over vertellen, maar eigenlijk is het veel leuker om gewoon dit filmpje te bekijken:

Wat moet je doen om de kaartjes te winnen?

Om kans te maken op de kaartjes, zetten we je een klein beetje aan het werk. We willen namelijk dat je de volgende vraag beantwoordt:

Welk jaartal hoort niet in dit rijtje thuis? 1566, 1672, 1848, 1917.

Het gaat hierbij om jaartallen die van betekenis zijn voor onze vaderlandse geschiedenis. Graag ontvangen we van je een historisch correcte redenering per mail: info@jongehistorici.nl. Op 19 oktober zullen wij de winnaars van de kaartjes bekendmaken! Tot die tijd kun je je antwoord opsturen.

Mocht je de kaartjes niet hebben gewonnen, niet getreurd. Tijdens de avond zelf wordt er namelijk een exemplaar verloot dat die avond wordt besproken: Bas Blokker, Gijsbert van Es en Hendrik Spiering – Nederland van alle tijden. Vaderlandse geschiedenis in jaartallen. Reden genoeg dus om de 21e naar het Betty Asfalt Complex te gaan!

Berichten gemaakt 1236

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven